Het plaatsingsbeleid


U kunt uw kind inschrijven vanaf het moment dat u (of uw partner) in verwachting is.  Inschrijven kan door middel van het inschrijfformulier in te vullen.  Als wij het inschrijfformulier ontvangen hebben, bekijken we of we uw kind op de gewenste dagen kunnen plaatsen en nemen wij contact met u op.

 

Indien er nog geen rondleiding heeft plaats gevonden nodigen we u uit voor een rondleiding.

 

Daarnaast ontvangt u digitaal het contract via ons planningssysteem welke u digitaal kunt onderteken. Als we het exemplaar ondertekend terug hebben, bent u zeker van een plaats voor uw kind.

 

Ruim een maand voor aanvang van de opvang nemen we contact met u op om een intake gesprek te plannen. Tijdens dit gesprek horen wij graag meer over uw zoon/dochter en wat zijn/haar dagritme is, en vertellen wij u hoe een dag er bij Klein Kamerik uit ziet.

 

Mochten we uw kind niet kunnen plaatsen op uw gewenste dagen dan nemen we contact met u op. Dan bekijken we of we eventueel op een andere dag opvang kunnen bieden en overleggen we of we uw kind op de wachtlijst zullen plaatsen. Bij het plaatsen zijn een aantal factoren van belang: de leeftijdsopbouw van de groep, het aantal dagen dat u opvang nodig heeft en of er al een broer of zus bij Klein Kamerik opgevangen wordt.

 

 

Download onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie over plaatsingen.  

De Plaatsingsvoorwaarden zijn opgesteld door de Brancheorganisatie Kinderopvang,

 MO Groep en BOINK.